Pre dopravu zadarmo
nakúpte ešte za 35,00
Košík. 0,00

Do teba zblaznený

Manželstvo je divoké – tým musíme začať. Niekedy je úžasné a niekedy je strašné, no naozaj divoké je na ňom to, že vám bolo zverené srdce inej ľudskej bytosti. Nech je už náplňou vášho veľkého životného poslania čokoľvek, milovanie a ochraňovanie tohto srdca po vašom boku je súčasťou tejto veľkej misie.

Našou túžbou je, aby táto duchovná obnova pre páry vniesla do vášho manželstva nové vzájomné chápanie sa a aby z tohto nového chápania nano­vo vzišiel vzájomný súlad. A dúfame, že ten vám zasa prinesie novú nádej! Táto duchovná obnova vyberá úryvky z kníh Očarujúca a Divoký v srdci a po­núka vám príležitosť deň čo deň sa zahĺbiť do seba a zároveň hlbšie pochopiť aj svojho manželského partnera. Je to príležitosť nanovo rozdúchať medzi vami plameň a možno sa do seba navzájom i opäť zblázniť!

Týchto šesťdesiat krátkych rozjímaní ladne spája verše Písma, modlitby a otázky na zamyslenie s cieľom vzájomne vás zblížiť a pomôcť vám objaviť, ako vás oboch stvoril Boh.

Na každý deň sú dve zamyslenia, jedno je zamerané na ženu a druhé na muža. Vďaka tomu, že si budete čítať obe, navzájom sa spoznáte lepšie než kedykoľvek predtým, posilníte spoločne svoju vieru a nanovo objavíte svoju vzájomnú lásku a vášeň.

Pamätajte na to, že toto je duchovná obnova pre páry, má sa teda absolvovať spoločne. Skúste si ju čítať nahlas, jeden druhému. Potom spoločne odpovedajte na otázky. Napokon tento čas zakončite spoločnou modlitbou. Uvedené modlitby použite ako odrazový mostík pre váš vlastný rozhovor s Bohom.

Táto kniha sa dá používať aj inak: môžete si ju čítať každý individuálne, zapísať si svoje myšlienky a potom sa stretnúť so svojím partnerom a spoločne prediskutovať svoje zistenia a postrehy.

Starať sa o svoje srdce nie je sebecké; veď práve vtedy, keď sa oň staráme, začíname milovať. Bez ohľadu na to, akým obdobím života so svojím manželom či svojou manželkou práve spolu prechádzate, táto kniha vám určite má čo dať. Modlíme sa za to, aby sa táto duchovná obnova stala pre vás pravidelným pokrmom, ktorý vám pomôže opäť sa do seba zblázniť a v tom­to zbláznení aj vytrvať. Kiež sa vaše manželstvo stane svätyňou vašich sŕdc!

Stasi a John Eldredge

 

Knihu si môžete objednať v našom eshope na tomto odkaze – Do teba zbláznený.